File de peste cu spanac

Printeaza

File de peste cu spanac din: file de peste, spanac, margarina, ceapa, usturoi, lamaie, sare, piper. Carnea de pește este o sursă bogată de nutrienți esențiali și oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva aspecte importante despre carne de pește și beneficiile sale:

 

Ingrediente:File de peste cu spanac

  • 1 kg file
  • 1 kg spanac
  • 100 g margarină
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fileul de peşte se rulează, se condimentează, se unge cu ulei şi se lasă la cuptor 5 minute.

Spa­nacul bine spălat, setfierbe, se scurge şi se că­leşte în margarină împreună cu ceapa tăiată mărunt, usturoiul tăiat felii, sarea, piperul.

Intr-o tavă unsă cu margarină se aşază spanacul, deasupra fileurile de peşte şi se introduce la cuptor.

Se serveşte decorat cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.