File de peste cu legume si verdeata

Printeaza

File de peste cu legume din: fileu de peste, cartofi, rosii, praz, morcov, telina, ulei, lamaie, dafin, patrunjel, sare, menta.

Ingrediente:File de peste cu legume si verdeata

  • 4-6 felii de fileu de peste
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • foi de telina
  • 2 linguri cu ulei
  • coaja de lamaie
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • frunze de menta

Mod de preparare:

Pestele se spala in apa rece, apoi se taie felii si se lasa deoparte, presarat cu putina sare.

Legumele se curata, se spala si se taie rondele.

Se calesc in ulei, cu telina tocata fin, 10 minute, dupa care se adauga rosiile taiate sferturi.

Se sareaza dupa gust si se fierbe acoperit 20 minute.

Se pune pestele peste legume, se fierbe totul inca 20 minute. Adaugati menta faramitata si patrunjel verde tocat si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rasol de crap cu hrean

Peste rasol cu legume

Peste rasol cu legume din: peste, morcovi, cartofi, ceapa, fasle, mazare, margarina, vin, dafin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de orice peşte 5 morcovi 6 cartofi 3 cepe 1 cutie fasole verde 1 cutie de mazăre verde 100 g margarină 1 pahar de vin alb foi de dafin 1 legătură de pătrunjel sare piper […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.