File de peste cu legume la cuptor

Printeaza

File de peste cu legume la cuptor

File de peste cu legume la cuptor din: file de crap, cartofi, ardei, rosii, ceapa, slanina, smantana, boia, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg crap file
  • 2 kg cartofi roşii
  • 3 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 3 cepe
  • 150 g slă­nină afumată
  • 400 ml smântână
  • 3 linguriţe boia dulce
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Crestezi fileurile de peşte, le împănezi cu slănină şi le prăjeşti în ulei încins. Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureţi şi îi tai rondele. Opăreşti roşiile, le cureţi de pieliţă şi le tai felii. Cureţi şi ardeii şi îi tai inele.

Aşezi cartofii într-o tavă unsă cu grăsime, aranjezi fileurile de peşte puţin prăjite şi adaugi ceapa tăiată felii, ardeii şi roşiile. Pui boiaua, torni smântână şi dai tava în cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.