File de biban de mare cu salata tabbouleh

Printeaza

File de biban de mare cu salata tabbouleh din: file de biban, mix de quinoa, rosii cherry, ceapa, frunze de rucola, zeama de lamaie, ulei, patrunjel, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:File de biban de mare cu salata tabbouleh

  • 2 fileuri de biban de mari
  • 1 cană cu mix de quinoa
  • 10 roşii cherry
  • 1/2 ceapă roşie mică
  • frunze de rucola
  • zeama de la 1/2 lamai
  • 2-3 linguri cu ulei de măsline
  • 2-3 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel verde
  • cimbru verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune quinoa în două căni de apă şi fierbe-o un sfert de oră. Ia de pe foc, acoperă şi las-o deoparte câteva minute.

Intre timp, taie ceapa mărunt, iar roşiile în sferturi. Adaugă-le peste mixul de quinoa răcorit, împreună cu uleiul de măsline, câteva fire de pătrunjel tocate, zeama de lămâie, sare şi piper după gust.

Şterge bucăţile de peste cu un şervet de hârtie şi sărează-le. Incinge uleiul în care ai adăugat 1 -2 crenguţe de cimbru şi pune fileurile de peşte la prăjit, cu pielea în jos.

După trei minute, întoarce-le şi lasă-le un minut. Serveşte fileurile de biban cu salata tabbouleh.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.