File de bacala (morun uscat)

Printeaza

O reteta simpla de file de bacala (morun uscat) din: file de bacala, ceapa, otet si sare.

Ingrediente:File de bacala (morun uscat)

  • 500 gr file de bacala (peşte uscat)
  • 1 ceapă mai mare
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Bacalaul se taie bucăţi, se curăţă, se sărează şi se lasă 10 minute. Vasul îl încălzim conform principiului general şi punem peştele în el. Peste peşte punem ceapa tăiată felii şi frigem 3-4 minute, până când peştele se desprinde de vas, astfel că putem să-l întoarcem pe partea cealaltă.

După ce l-am întors pe partea cealaltă şi am făcut focul mic, aco­perim vasul (cu capacul) şi mai fier­bem înfundat încă 5 – 8 minute.

 

Incoming search terms:

  • peste bacala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.