Ficatei la tigaie cu mere

Printeaza

Ficatei la tigaie cu mere din: ficat de pui, mere ionatane, ceapa alba, margarina, apa, patrunjel, piper, delikat de legume.

 

Ingrediente:

  • 300 g ficat de pui
  • 2 mere ionatane
  • o ceapă albă
  • 50 g margarină
  • 250 ml apă
  • pătrunjel
  • piper
  • 2 linguriţe delikat de legume

 

Mod de preparare:

Ficăţeii se curăţă foarte bine, se spală si se lasă ia scurs.

Ceapa se taie mai mare si se pune la călit în margarină împreună cu ficatul.

Se adaugă merele curăţate, tăiate cuburi mari si se amestecă în timp ce se călesc 10 minute.

Se prepară supa din 250 ml apă si delikat de legume, se toarnă peste ficăţei, se presară piper, se acoperă si se lasă la fiert 15 minute. Se Sen/este cu pătrunjel.

Ficatei la tigaie cu mere

Ficatei_la_tigaie_cu_mere

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.