Ficatei de pui la gratar cu legume

Printeaza

O reteta de ficatei de pui la gratar cu legume din: ficatei de pui, ulei de masline, boia, ceapa, faina, dovlecel, lamaie, ardei gras, piper si sare.

Ingrediente:Ficatei de pui la gratar cu legume

  • 500 g ficatei de pui
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura boia
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 dovlecel
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras rosu
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

făina cu boiaua dulce sau iute, după preferinţă, sărezi şi piperezi după gust, apoi adaugi uleiul şi omogenizezi. Adaugi ficăţeii de pui în acest amestec şi îi acoperi bine cu acest sos picant. Laşi vasul să stea acoperit la frigider, timp de 10 minute. Tai dovleceii în cubuleţe sau în feliuţe, arde­iul în cubuleţe, iar ceapa o taipestisori.

Insiri pe betele de frigarui unse cu ulei, astfel: ficatei, felii de lamaie, ceapa, ardei si rondele de dovlecel. Repeti operatiunea pana cand se umple frigaruia. Apoi pui frigaruile pe gratar.

Ficatei de pui la gratar cu legume

Ficatei de pui la gratar cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.