Ficatei prajiti cu ceapa, ardei si patrunjel

Printeaza

Ficatei prajiti cu ceapa, ardei si patrunjel din: ficăţei de pui (raţă), ceapă, ardei gras, rosie, frunze de pătrunjel, sare, piper.

Ficatei prajiti cu ceapa, ardei si patrunjel

Ingrediente:

  • 250 g ficăţei de pui (raţă)
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 roşie
  • frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ardeiul, apoi le tai cubuleţe. Speli ficăţeii, îi cureţi de pieliţă şi îi tai în bucăţi mici.

Pui la călit ceapa, iar când devine sticloasă, adaugi ardeiul.

După 2 minute, pui ficăţeii, frun­ze de pătrunjel tocat şi roşia durăţată de pieliţă.

Aproximativ după 2 mi­nute presari sare şi pi­per după gust.

Poţi servi ficăţeii cu cartofi fierţi sau orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Spanac cu ficatei

Spanac cu ficatei

Spanac cu ficatei din: spanac, ficatei, unt, vin, rosie, sare, piper, lamaie, lapte, faina, condimente. Ingrediente: 1 kg spanac curăţat 500 g ficăţei de pasăre 2 linguri cu unt  1 pahar cu vin alb 1 roşie decojită sare piper măcinat 1/2 lămâie 1 ceaşcă plină cu lapte 1 linguriţă cu făină condimente   Mod de […]

 

Ficat la tigaie cu legume si salata

Ficatei de pui la tigaie

Ficatei de pui la tigaie din: ficatei de pui, ulei sau unt, verdeata, piper, sare, cimbru, coriandru, tarhon. Ingrediente: 1/2 kg ficăţei de pui (pasăre) 4 linguri ulei (sau unt) 1 legătură verdeaţă (preferabil mărar) piper măcinat sare opţional: cimbru, coriandru sau tarhon   Mod de preparare: Ficăteii se spală bine, se curătă, apoi se pun la […]

 

Ficat prajit cu ceapa cu garnitura de legume

Ficatei de vitel prajiti

Ficatei de vitel prajiti din: ficat de vitel, ulei de masline, prosciutto, faina, salvie, vin, unt, legume, cartofi, ceapa rosie, ienupar, cimbru, otet de vin rosu, zahar brun. Ingrediente:  250g ficat de viţel, tăiat în felii puţin ulei de măsline 2 felii de prosciutto 1 lingură de făină, asezonată 1 mână mică frunze de salvie […]

 

Ficatei de pasare cu ciuperci

Ficăţei de pasăre, în sos de roşii

Ficăţei de pasăre, în sos de roşii din: ficatei de pasare, rosii coapte, morcovi, ardei gras, pastarnac, concentrat de legume, pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1 kilogram ficatei de pasare 4 rosii coapte 2 morcovi 1 ardei gras 1 pastarnac 1 lingura concentrat de legume 1 lingura pasta de tomate 2 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.