Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu
PrinteazaFicăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu din: ficat de pui, ceapa, usturoi, rosii, morcov, sare, piper si vin.
- 1 kg ficat de pui
- 3 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1 cutie rosii cuburi (450 g)
- 1 morcov
- sare
- piper si vin dupa gust
Mod de preparare:
Toci ceapa mărunt, iar morcovul îl tai rondele. Pui legumele într-o tigaie încinsă, împreună cu jumătate din cantitatea de usturoi, iar după 5 -7 minute, adaugi şi roşiile şi le laşi pe foc circa 15 minute. Intre timp, adaugi puţină supă de pui sau apă.
După ce s-au călit legumele, adaugi ficatul şi îl laşi 15-20 minute. Spre sfârşit, adaugi diferenţa de usturoi şi stropeşti totul cu vin roşu. Mai laşi 5-10 minute la foc mic.
Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu
Pofta buna!