Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu

Printeaza

Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu din: ficat de pui, ceapa, usturoi, rosii, morcov, sare, piper si vin.

Ingrediente:Ficatei_la_tigaie_stropiti_cu_vin_rosu

  • 1 kg ficat de pui
  • 3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii cuburi (450 g)
  • 1 morcov
  • sare
  • piper si vin dupa gust

 

Mod de preparare:

Toci ceapa mărunt, iar morcovul îl tai rondele. Pui legumele într-o tigaie încinsă, împreună cu jumătate din cantitatea de usturoi, iar după 5 -7 minute, adaugi şi roşiile şi le laşi pe foc circa 15 minute. Intre timp, adaugi puţină supă de pui sau apă.

După ce s-au călit legumele, adaugi ficatul şi îl laşi 15-20 minute. Spre sfârşit, adaugi diferenţa de usturoi şi stropeşti totul cu vin roşu. Mai laşi 5-10 minute la foc mic.

Ficăţei la tigaie stropiţi cu vin roşu

Ficatei_la_tigaie_stropiti_cu_vin_rosu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.