Ficatei de pui cu ceapa, mere si cimbru

Printeaza

Ficatei de pui cu ceapa, mere si cimbru din: ficăţei de pui, ceapa, mere, cimbru, lămâie, zahăr, unt, sare şi piper.

 

Ingrediente: Ficatei_de_pui_cu_ceapa_mere_si_cimbru

  • 400 g ficăţei de pui
  • 2 cepe
  • 2 mere
  • 2 fire de cimbru
  • 1 lămâie
  • 2 linguri de zahăr
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjeşti în unt bucăţile de ficăţei spălate şi scurse de apă, iar când sunt gata, le scoţi şi le păstrezi la cald.

In untul rămas de la prăjit, adaugi merele şi cepele feliate, cimbrul, zahărul, sare şi piper şi laşi timp de 2-3 minute la călit.

Când sunt gata, la final, adaugi şi zeama de la lămâie, mai dai un clocot şi apoi serveşti astfel: aşezi frumos pe farfurie ficăţeii, ceapa şi merele călite şi decorezi totul cu feliuţe de lămâie.

Ficatei de pui cu ceapa, mere si cimbru

Ficatei_de_pui_cu_ceapa_mere_si_cimbru

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Buni ficateii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.