Ficatei de pasare cu usturoi

Printeaza

Ficatei de pasare cu usturoi

Ingrediente:Ficatei de pasare cu usturoi

  • o caserola de ficatei de pasare (cam 700gr)
  • 10 catei de usturoi
  • jumatate legatura patrunjel
  • ulei
  • apa

 

Mod de preparare:

Ficateii se pun pe foc in aprox. 4 linguri ulei. Dupa cam 2 min se adauga apa cat sa-i cuprinda, putina sare sau condimente + 5 catei de usturoi dati prin razatoare sau pisati.

Se lasa sa fiarba putin ca sa se patrunda ficateii. La sfarsit se adauga restul de usturoi ras. Se orneaza cu patrunjelul tocat

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.