Ficăţei cu praz

Printeaza

O reteta delicioasa de ficatei cu: unt, praz, suc de rosii, miere, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:

  • 500 g ficăţei de pasăre
  • 100 g unt
  • 4 bucăţi de praz (mai mici)
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri miere de albine
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Speli bine ficăţeii şi îi pui la scurs într-o strecurătoare. Pui la topit untul şi căleşti prazul tăiat rondele.

Adaugi ficăţeii şi îi amesteci pe foc circa 5 minute, după care adaugi sucul de roşii, mierea şi condimentele. Dai la cuptor 15 minute la foc mic.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.