Ficatei cu ceapa si vin

Printeaza

Ficatei cu ceapa si vin din: ficat de pui, ceapa, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei_cu_ceapa_si_vin

  • o tavita ficat de pui
  • 3 cepe mari
  • 500 ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ficatul se curăţă şi se pune într-un vas de cuptor împreună cu uleiul, sarea şi piperul. Se dau la cuptor pentru 15 minute.

Intre timp, ceapa se taie peştişori şi se pune peste ficăţei.

Se adauga vinul si se continua prepararea inca 15 minute la cuptor.

Ficatei cu ceapa si vin

Ficatei_cu_ceapa_si_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.