Ficat la frigare cu legume si salata

Printeaza

 Ficat la frigare cu legume si salata

Ingrediente:Ficat la frigare cu legume si salata

  • 1,200 kg ficat de vită sau porc
  • sare
  • piper
  • 150 g slănină crudă
  • 6 frigărui
  • 600 g legume (cartofi, fasole fidea, morcovi sau mazăre)
  • 30 g unt
  • salată
  • pu­ţin ulei

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi mai mici de circa 2 cm grosime şi se înfig în cele 6 fri­gărui.

Se frig 15-20 minute pe grătar cu foc moderat apoi se sărează.

Se serveşte cu sote de legume şi cu salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.