Ficat in stil venetian

Printeaza

Ficat in stil venetian din: ficat de vitel, ceapa, lapte, patrunjel, unt, ulei de masline si sare.

Ficat_de_vita_la_gratar_cu_busuioc_si_oregano

 

Ingrediente:

  • 700-800 g ficat de viţel
  • 600 g ceapă
  • lapte
  • pătrunjel
  • unt
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ficatul în felii şi lăsaţi-le la marinat 1 oră în lapte dulce.

Tăiaţi ceapa julien şi căliţi-o în ulei sau unt.

Luaţi ficatul din vasul cu lapte, tamponaţi-l cu un şervet foarte curat şi puneţi-l în tigaie.

Rumeniţi-l la foc potrivit 10-15 minute.

Puneţi-l pe un platou fierbinte, decoraţi-l cu pătrunjel şi aduceţi-l la masă cât este apetisant.

Odată servit puteţi potrivi de sare.

 

 

Ficat in stil venetian

Ficat_de_vita_la_gratar_cu_busuioc_si_oregano

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.