Ficat de viţel, sparanghel şi foitaj in casolete

Printeaza

Ficat de viţel, sparanghel şi foitaj in casolete

Ingrediente: Ficat de viţel, sparanghel şi foitaj in casolete

  • 12 casolete
  • 300 g vîrfuri de sparanghel
  • 500 g ficat de viţel, gîscă sau pa­săre
  • 1 ceapă
  • 3/4 pahar vin roşu
  • sare
  • 1/2 lingură făină
  • 80 g unt
  • 1 gălbenuş
  • 150 g foitaj sau aluat fraged
  • piper
  • 1 1/2 pahar supă

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie felii şi se sotează în unt cu ceapa tocată, sare, piper, apoi făina şi 1 pahar supă şi se fierbe 20 minute cu vinul roşu.

Vîrfurile de spa­ranghel tăiate felii se fierb bine în apă cu sare, se storc şi se amestecă cu fica­tul.

Se umplu casoletele, se pun capacele de foitaj, se ung cu gălbenuş şi se dau la cuptor 20 minute.

Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.