Ficat de vita cu bere

Printeaza

Ficat de vita cu bere din: ficat de vita, lapte, bere, marar, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Ficat_de_vita_cu_bere

  • un kg ficat de vita
  • 500 ml lapte
  • o doza de bere
  • o legatura marar
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală ficatul, se taie fâşii care se pun în lapte şi se lasă 10 minute. Apoi, laptele se aruncă, iar ficatul se scurge. Intr-o cratiţă cu fund dublu se pune uleiul la încins şi se căleşte ceapa tăiată mărunt. După ce s-a înmuiat, se adau­gă ficatul şi se amestecă până ce îşi schimbă culoarea.

Se presară sare şi piper.Se toarnă berea şi se lasă pe foc până ce se volatilizează şi se obţine un sos mai gros din ceapă, bere si ulei.

Ficat de vita cu bere

Ficat_de_vita_cu_bere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Uite ca reteta asta vreau s-o incerc si eu. N-am facut niciodata ficat in bere, sa vedem cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.