Ficat de porc prăjit

 

Ingrediente:

  • ficat dc porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Pentru a obţine un ficat fraged şi gustos, se recomandă să fie tăiat în felii cît inai subţiri, apoi pus în apă rece şi lă­sat pe foc cît să formeze spuma, fără însă a da în clocot.

Se ia de pe foc şi se spală cu apă rece. Se şterge cu un şervet curat, apoi se prăjeşte în ulei, pînă capătă o pojghiţă lucioasă.

Se presară deasupra sare şi piper. Se serveşte cald sau rece. Cine doreşte îl poate servi cu ceapă prăjită deasupra.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de porc prajit
  • ficat porc prajit
  • ficat de porc fript
  • cum de prepara ficatul de porc ca sa fie fraged
  • ficat porc fraged
  • reteta ficat de porc prajit
  • cum se face ficatul de porc
  • ficat porc prajit cu ceapa
  • ficat prăjit
  • prajirea ficatului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact