Ficat de porc prăjit

Printeaza

Ficat de porc prăjit din: ficat de porc, ulei, sare, piper, ceapa.

Ingrediente:Ficat_de_porc_prajit

  • ficat dc porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Pentru a obţine un ficat fraged şi gustos, se recomandă să fie tăiat în felii cît inai subţiri, apoi pus în apă rece şi lă­sat pe foc cît să formeze spuma, fără însă a da în clocot.

Se ia de pe foc şi se spală cu apă rece. Se şterge cu un şervet curat, apoi se prăjeşte în ulei, pînă capătă o pojghiţă lucioasă.

Se presară deasupra sare şi piper. Se serveşte cald sau rece. Cine doreşte îl poate servi cu ceapă prăjită deasupra.

Ficat de porc prăjit

Ficat_de_porc_prajit

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de porc prajit
  • ficat porc prajit
  • ficat de porc fraged
  • cum sa gatesc ficatu de porc
  • cum sa prajesti ficatul de porc
  • cum se face ficatul de porc sa ramana fraged
  • ficat prajit reteta
  • cum se face ficatul porc
  • cum se prajesc ficati
  • cum se pregateste ficatul moale

2 comentarii

  1. Tirloi Anisoara

    Foarte bun ficatul de porc prajit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.