Ficat de porc prăjit

Ficat de porc prăjit din: ficat de porc, ulei, sare, piper, ceapa.

Ingrediente:Ficat_de_porc_prajit

  • ficat dc porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ceapă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Pentru a obţine un ficat fraged şi gustos, se recomandă să fie tăiat în felii cît inai subţiri, apoi pus în apă rece şi lă­sat pe foc cît să formeze spuma, fără însă a da în clocot.

Se ia de pe foc şi se spală cu apă rece. Se şterge cu un şervet curat, apoi se prăjeşte în ulei, pînă capătă o pojghiţă lucioasă.

Se presară deasupra sare şi piper. Se serveşte cald sau rece. Cine doreşte îl poate servi cu ceapă prăjită deasupra.

Ficat de porc prăjit

Ficat_de_porc_prajit

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de porc prajit
  • ficat porc prajit
  • ficat de porc fraged
  • ficat porc fraged
  • reteta ficat de porc fraged
  • ficat de porc prajiti
  • reteta ficat prajit
  • ficat fraged de porc
  • ficat de porc prajit fraged
  • ficat de porc prajit cu ceapa

Tags: , , , , , , , , , , , ,

One Response to Ficat de porc prăjit

  1. Tirloi Anisoara
    14 November 2014 at 10:48

    Foarte bun ficatul de porc prajit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact