Ficat de porc dat prin ou

Printeaza

O reteta foarte simpla de ficat de porc dat prin ou si lapte, pesmet, ulei si sare.

Ingrediente:Ficat de porc dat prin ou

  • 500 g ficat de porc
  • 1/2 lapte
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli ficatul cu apă rece, îl ştergi cu un şervet de bucătărie şi îl tai felii groase. Cureţi bucăţile de pieliţă şi le ţii în lapte 15 minute, pen­tru a se frăgezi.

Le treci apoi prin făină, ou şi pesmet. Le prăjeşti într-o tigaie în ulei încins. Poţi servi ficatul ală­turi de mămăliguţă şi mujdei sau smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.