Ficat de gasca natur

Printeaza

Ficat de gasca natur 

Ingrediente:Ficat de gasca natur

  • 300 g ficat
  • 3 linguri untură de gâscă

 

 

Mod de preparare:

Se alege un ficat frumos, proaspăt şi alb, se îndepărtează vâna de sânge şi locul unde a fost fierea şi se ţine două ore în apă puţin sărată.

Se şterge uşor cu o cârpă şi se aşază într-o cratiţă, cu untură de gâscă. Se acoperă cu o hârtie unsă cu unt şi se dă la cuptor la foc potrivit.

Se unge din când în când cu untura din cratiţă. Când este gata, se presară cu sare.

Se serveşte cald sau rece, după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustos ficatul de gasca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.