Ficat cu sunca

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de ficat de vitel, unt, sunca, mustar, sare si piper.

Ingrediente: Ficat cu sunca

  • 6 felii ficat viţel
  • 100 g unt
  • 6 felii şuncă
  • 1 lingură muştar îndulcit cu 1/2 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

In 50 g unt rumeneşti feliile de şuncă şi le aşezi într-o tavă sau cratiţă unsă cu ulei. In cea­laltă cantitate de 50 g mar­garină prăjeşti feliile de ficat la foc mic să se pătrundă bine.

Apoi, le sărezi şi piperezi după gust. Bucăţile de ficat le aşezi pe fiecare felie de şuncă şi le dai la cuptor pentru 10-15 minute. Când sunt gata, torni deasupra muştarul şi ornezi cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.