Fenicul la cuptor, cu smantana si sunca

Printeaza

Fenicul la cuptor, cu smantana si sunca din: bulbi de fenicul, usturoi, ulei de masline, sunca si smantana.

Ingrediente:

  • 3 bulbi de fenicul
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g sunca
  • 125 ml smantana

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 5/190°C. Aranjeaza 3 bulbi de fenicul, taiati felii groase, intr-un vas termorezistent.

Adauga 2 catei de usturoi, taiati felii subtiri, si stropeste cu 1 lingura ulei de masline. Coace 20 min.

Scoate din cuptor si pune deasupra 100 g sunca taiata felii subtiri. Asezoneaza si toarna desupra 125 ml smantana. Mai coace 20 minute

Fenicul la cuptor, cu smantana si sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.