Fenicul cu salata de cartofi

Printeaza

Fenicul cu salata de cartofi

Ingrediente:Fenicul cu salata de cartofi

  • 4 oua fierte tari
  • 1 bulb fenicul
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 450 g cartofi noi
  • 100 g rosii mici taiate felii
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri vin

Mod de preparare:

Se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Se fierb cartofii, apoi se taie in doua.

Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale taiate sferturi si rosiile. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus. Se serveste cu paine crocanta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.