Felii de carne de manzat cu hatmatuchi

Printeaza

Felii de carne de manzat cu hatmatuchi din: carne de manzat, hatmatuchi, tarhon, cimbru, usturoi, patrunjel, unt.

Ingrediente:Felii de carne de manzat cu hatmatuchi

  • l kg carne
  • un buchet de haţmaţuchi
  • frunze de tarhon
  • cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • pătrunjel verde
  • unt

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie felii şi se rumenesc în unt. Frunzele de verdeţuri tăiate şi usturoiul se pasară peste feliile de carne, adăugând sare, piper, puţin sos de roşii, un pahar zeamă de carne sau apă. Se acoperă şi se lasă să fiarbă până scade bine.

Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.