Fazan cu mujdei
PrinteazaFazan cu mujdei din: fazan, usturoi, ulei, lamaie, piper, sare, pasta de tomate.
- 1 fazan
- 1 căpăţână de usturoi
- 2-3 linguri de ulei
- 1 lămâie
- piper
- sare
- 1/2 lingură pastă de tomate
Mod de preparare:
După ce a stat la marinare fazanul se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei încins sau se frige la grătar.
Pe grătar, în timpul frigerii se unge cu ulei, iar dacă se face la tigaie, se acoperă şi după ce carnea s-a rumenit, se adaugă puţină apă caldă sau supă de oase şi se înăbuşă pe foc mai slab, până ce carnea devine fragedă.
Se adaugă componentele indicate. Se serveşte cu cartofi fierţi natur sau cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata fazan