Fazan cu mujdei

Printeaza

Fazan cu mujdei din: fazan, usturoi, ulei, lamaie, piper, sare, pasta de tomate.

Ingrediente:Fazan cu mujdei

  • 1 fazan
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lămâie
  • piper
  • sare
  • 1/2 lingură pastă de tomate

 

Mod de preparare:

După ce a stat la marinare fazanul se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei încins sau se frige la grătar.

Pe grătar, în timpul frigerii se unge cu ulei, iar dacă se face la tigaie, se acoperă şi după ce carnea s-a rumenit, se adaugă puţină apă caldă sau supă de oase şi se înăbuşă pe foc mai slab, până ce carnea devine fragedă.

Se adaugă componentele indicate. Se serveşte cu cartofi fierţi natur sau cu mămăliguţă caldă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata fazan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.