Fasole verde prajita cu pui si sos de soia

Printeaza

Fasole verde prajita cu pui si sos de soia din: file de piept de pui, ulei de măsline, fasole verde, praz, sos de soia, miere, pasta de rosii, usturoi.

Fasole verde prajita cu pui si sos de soia

Ingrediente:

  • 600 g file de piept de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 250 g fasole verde tăiată
  • 1 praz mic feliat
  • 10 ml sos de soia de culoare deschisă
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 2 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Faci o marinată din sosul de soia, amestecat cu miere, pastă de roşii şi usturoiul pisat.

In această marinată pui bucăţile de piept de pui, le amesteci bine şi le laşi la frigider 2 ore,  pentru a se pătrunde bine.

Intr-o cratiţă încingi 1 lingufă de ulei, în care pui legume­le la prăjit pentru 4 minute, amestecând continuu, apoi laşi deoparte vasul.

In cealaltă lingură de ulei pui la prăjit bucăţile de piept de pui, tăiate cubuleţe şi ruari- nate. Le prăjeşti 12 minute.

Peste pieptul de pui adaugi legumele şi împreună le mai prăjeşti 1-2 minute. Serveşti mâncarea cu o garnitură de orez călit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.