Fasole verde la cuptor cu smantana

Printeaza

Fasole verde la cuptor cu smantana

Ingrediente:Fasole verde la cuptor cu smantana

  • 1 kg fasole verde
  • 100 g unt
  • 200 g smântână
  • verdeaţă (mărar, pătrunjel)

 

Mod de preparare:

Alegi fasole foarte tânără, o speli bine şi o fierbi în apă sărată, o scurgi şi o înăbuşi în unt până se înmoaie bine.

O iei de de foc, adaugi piper, condimente, smântână şi verdeaţă tocată. O dai la cuptor circa 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.