Fasole verde dietetica

Printeaza

O reteta delicioasa de fasole verde cu: fasole, ceapa, verdeata, ulei, rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole păstăi
  • 1 ceapă
  • verdeaţă tocată
  • 1 ceaşcă ulei
  • 3 roşii decojite

Mod de preparare:

Cureti fasolea de codite si de varfuri, o speli cu apa rece si o pui la fiert intr-o cana cu supa calda sau in apa calda. Acoperi cratitacu un capac, micsorezi focul si lasi sa fiarba inabusit 1 ora. Nu acoperi fasolea cu apa in plus, pentru ca fasolea isi lasa zeama la fiet.

Pui un praf de sare, adaugi ceapa tocată mărunt, ceaşca de ulei, 1 lingură de supă concentrată şi verdeaţa tocată mărunt.

Fierbi în continuare fasolea 1/2 oră, după care adaugi roşiile decojite şi tăiate felii subţiri. Mai fierbi 10 minute şi iei cratiţa de pe foc.

 

Pofta buna!

4 comentarii

  1. De cand cautam o reteta dietetica

  2. Corina Calinescu

    abia astept primavara sa fac si eu 🙂

  3. am niste fasole la borcan, o sa fac cu siguranta

  4. prea dietetica fasolea verde pentru mine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.