Fasole verde cu usturoi

Printeaza

Fasole verde cu usturoi din: fasole verde, rosii, ceapa, usturoi, ulei, pesmet, patrunjel, piper, sare, boia.

Ingrediente: Fasole_verde_cu_usturoi

  • 400 g fasole verde
  • 250 g rosii
  • 1 ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 30 g pesmet
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • boia

Mod de preparare:

Fasolea verde o treci sub un jet de apa rece si o pui la scurs. Ceapa o tai marunt, o calesti in ulei circa 2 minute, dupa care adaugi usturoiul tocat marunt si apoi fasolea, cu care o amesteci.

Intr-un vas termorezistent asezi jumatate din cantitatea de fasole, peste aceasta pui jumatate din cantitatea de rosii taiate in felii de 2 cm grosime, apoi presari jumatate din cantitatea de pesmet, patrunjel si putina sare.

Urmeaza apoi restul de fasole, rosii si toate celelalte, la final condimentezi cu piper si boia si stropesti cu o lingura de ulei. Introduci vasul in cuptor pentru circa 20 de minute, ca sa fiarba rosiile si sa se formeze sosul. Servesti preparatul cald, drept garnitura la fripturi.

Fasole verde cu usturoi

Fasole_verde_cu_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.