Fasole verde cu smantană

Printeaza

Fasole verde cu smantană

Ingrediente:Fasole verde cu smântâna

  • 1 kg fasole verde
  • 1 ceapă
  • 200 g smân­tână
  • 1/2 căpăţană de usturoi
  • l00 ml ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea, o speli şi o fierbi în apă cu sare. Când e gata, o scurgi, dar nu arunci zeama şi o laşi să se răcească. Apoi cureţi şi ceapa, o toci şi o căleşti în ulei.

Adaugi şi făina, o rumeneşti puţin, stingi cu 300 ml din zeama în care a fiert fasolea şi laşi să fiar­bă 15 minute pe foc mic.

Fasole verde cu smântâna1

Când sosul s-a îngroşat, pui şi fasolea, smântână şi usturoiul pisat. Potriveşti de sare şi mai fierbi mâncarea pe foc 10-15 minute. Când e gata, presari verdeaţa tocată.

Fasole verde cu smântână

Fasole verde cu smântâna

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • fasole verde cu smantana
  • fasole verde cu smantana si usturoi
  • fasole verde cu usturoi si smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.