Fasole verde cu carne

Printeaza

 Fasole verde cu carne

Ingrediente:Fasole verde cu carne

  • 600 g carne
  • 1 kg fasole
  • 2 cepe
  • 1 lingură untură
  • 1 linguriţă făină
  • 1 lingură bulion sau 4 roşii
  • sare
  • patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjeşte cu două cepe tăiate mărunt şi cu o lingură de untură. După ce s-a rumenit carnea, se adaugă făina, puţină sare, se amestecă, se toarnă apă caldă cât s-o cuprindă şi se pune fasolea curăţită şi spălată.

Se lasă să fiarbă împreună. Când fasolea este aproape fiartă, se gustă de sare, se adaugă o lingură de bulion sau câteva roşii, puţin patrunjel şi se dă la cuptor.

Se poate face şi cu fasolea fiartă separat şi bine scursă. Se pune peste carne când aceasta este frăgezită.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.