Fasole verde cu carne de pui

Printeaza

Fasole verde cu carne de pui

Ingrediente:Fasole verde cu carne de pui

  • 1 kg fasole verde
  • 1 kg carne de pui
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 lin­gură bulion
  • 1 lingură făină
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli fasolea şi o înăbuşi pe foc mic într-o cratiţă cu ulei, puţină apă şi un praf de sare. Amesteci din când în când şi după ce s-a înmuiat şi şi-a lăsat zeamă, adaugi ceapa tocată, ardeiul tăiat rrărunt, bucăţile de pui şi torni apă cât să acopere totul.

Fierbi mâncarea până se pătrunde carnea bine. Desfaci apoi făina într-o ceaşcă de apă, adaugi bulionul şi torni totul în cratiţă peste fasole, amestecând cu grijă.

Mai fierbi mâncarea 10-15 minute, apoi opreşti focul şi adaugi verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.