Fasole verde cu branza de vaci

Printeaza

 Fasole verde cu branza de vaci

Ingrediente:Fasole verde cu branza de vaci

  • 700 g fasole verde (de la congelator sau din conservă)
  • 300 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 200 g smântână
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Laşi fasolea verde să se decongeleze, apoi o scurgi bine. Brânza de vaci o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu 150 g smântână, 2 ouă, 1 pahar de ulei şi sare după gust. Ungi apoi cu margarină o tavă mai înaltă sau o cratiţă, aşezi jumătate din canti­tatea de fasole şi dai mâncarea la cuptor, la foc potrivit.

Amesteci între timp un ou cu 2-3 linguri de smântână. După 15 minute de coacere, scoţi fasolea, torni oul cu smântâna şi mai dai la cuptor pen­tru încă 15 minute.

Fasole verde cu branză de vaci

Fasole verde cu branza de vaci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.