Fasole verde conservata

Printeaza

Fasole verde conservata din: fasole, frunze de telina si patrunjel, sare, aspirina.

Ingrediente:Fasole verde conservata

  • 2 kg fasole verde
  • frunze de ţelină şi pătrunjel
  • sare
  • aspirină

Mod de preparare:

Fasolea se spală, se curăţă şi se fierbe în apă clocotită cu sare, la care se adaugă frunze de ţe­lină şi pătrunjel.

Fasolea se scurge, se ăşază în borcan şi deasupra se toarnă zeama. Se adaugă 1-2 aspirine pisate şi se închide borcanul

La fel se pot conserva ardeii graşi pentru umplut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.