Fasole scazuta cu ciolan afumat

Printeaza

Fasole scazuta cu ciolan afumat din: ciolan afumat fiert, cârnaţi, fasole fiartă, vin roşu, ceapă, morcov, bulion, foi de dafin, pătrunjel.

Ingrediente:Fasole_scazuta_cu_ciolan_afumat

  • bucăţi de ciolan afumat fiert
  • 2-3 cârnaţi
  • 500 g fasole fiartă
  • 1 păhărel cu vin roşu
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 lingură cu bulion
  • 1 foaie de dafin
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în ulei. Adaugă fasolea fiartă şi scursă bine. Pune cubuleţe de ciolan, foaia de dafin şi sare. Toarnă vinul şi acoperă cu zeama în care a fiert ciolanul.

Lasă pe foc să dea în câteva clocote, adaugă cârnaţii prăjiţi separat şi morcovul tăiat felii. Pune apoi bulionul dizolvat în puţină zeamă.

Lasă la cuptor, la foc moderat, până scade atât cât doreşti. La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Fasole scazuta cu ciolan afumat

Fasole_scazuta_cu_ciolan_afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.