Fasole pe paine

Printeaza

Fasole pe paine din: faseole, paine, usturoi, rosii, patrunjel.

Ingrediente:Fasole pe paine

  • fasole
  • pâine
  • usturoi
  • roşii
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se pune o tigaie pe foc. In tigaie, fasolea, câteva frunze de pătrunjel, trei-patru căţei de usturoi marinat în ulei şi câteva roşii cherry. Se condimenteaza doar cu piper, pentru că fasolea a stat în apă cu sare .

Se zdrobesc usturoiul şi roşiile si se obtine un strop de sos care se pune în jurul boabelor de fasole. Se lasa să dea un clocot scurt.

Se prajeste painea si se stropeste cu ulei de măsline si se pune fasole peste ea si câteva jumătăţi de roşie, proaspete.

 

Fasole pe paine

Fasole pe paine

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.