Fasole pastai in saramura

Printeaza

Fasole pastai in saramura din: fasole, sare.

Ingrediente:Fasole pastai in saramura

  • fasole
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Păstăile tinere, proaspete, se curăţă de capete şi de aţe şi se rup în două, pe lungime. Se pun într-un vas cu apă clocotită şi puţin sărată (1-2%) şi, după câteva clocote, se scot şi se lasă să se răcească.

Păstăile se aşează în sticle de lapte, bine spălate şi opărite, fără a fi îndesate. Se toarnă apa în care a fost opărită fasolea, după ce s-a răcit, adăugând sare după gust, şi o pastilă de asspirină pentru fiecare sticlă.

Deasupra se pune untdelemn. Se şterg bine sticlele, se închid cu două rânduri de celofan şi se fierb la bain-marie timp de 30 minute.

Se dă jos vasul de pe foc şi, când apa s-a răcit, se scot sticlele, se şterg şi se aşează la păstrat.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.