Fasole mozaic

Printeaza

Fasole mozaic din: fasole, ceapa, morcov, sare, piper, ulei, boabe de mustar, marar.

Ingrediente:Fasole mozaic

  • 1 conservă boabe de fasole roşie
  • 1 conservă boabe de fasole albă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă boabe de muştar
  • mărar verde proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi morcovul şi se spală sub jet de apă rece. Ceapa se taie cubuleţe, morcovul se trece pe râ­zătoare. Se căleşte ceapa împreuna cu morcovul în ulei timp de 5 minute.

Se adaugă boabele de fasole roşie scurse, jumătate din cantitatea de boabe albe şi tot li­chidul din conserva de fasole albă. Asezonăm cu sare, piper şi fulgi de chili după gust. Se adaugă şi boabele de muştar.

Fasolea albă rămasă o zdrobim cu furculiţa foarte bine şi se adaugă peste mâncarea de pe foc, faso­lea zdrobită ajută la legarea sosului. Fierbem mâncarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presărăm mărar verde proaspăt tocat şi servim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.