Fasole cu morcov si verdeata

Printeaza

Fasole cu morcov si verdeata din: fasole, telina, morcov, ceapa, pastarnac, radacina de patrunjel, suc de rosii, frunze de dafin, marar.

Ingrediente:Fasole_cu_morcov_si_verdeata

  • 500 g fasole
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 frunze de dafin
  • 1 legatura de marar

 

Mod de preparare:

Lasi fasolea la înmuiat noapte. Speli legu­mele, le cureţi de coajă şi le tai jumătăţi.

Le pui la fiert în apa în care adaugi şi frunzele de dafin. Separat, în altă oală, fierbi şi fasolea în câteva ape.

Când legumele sunt moi, le scoţi şi le dai deoparte. Păstrezi zeama.

După ce fasolea s-a înmuiat uşor, o scurgi şi o pui la fiert în apa în care au fost legumele.

Ai grijă ca zeama în care va fierbe fasolea să fie doar atât cât trebuie ca să o acopere.  Adaugi sucul de roşii.

Lasi  câteva clocote. Servesti când este caldă şi poţi orna cu mărar proaspăt.

Fasole cu morcov si verdeata

Fasole_cu_morcov_si_verdeata

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Am facut si eu fasole saptamana trecuta …

  2. vreau si eu fasole din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.