Fasole cu legume

Printeaza

Fasole cu legume din: conopida, ardei gras, radacina de pastarnac, ulei, fasole boabe alba, ulei, morcovi, sare si piper.

Ingrediente:Fasole_cu_legume

  • o punga conopida congelata
  • un ardei gras verde
  • 2 radacini pastarnac
  • 200 g fasole boabe alba
  • o lingura ulei
  • 3 morcovi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea înmuiată în apă rece se scurge şi se pune la fiert de două ori cu apă care se aruncă. Se pune fasolea pentru a treia oară la fiert cu morcovii tăiaţi rondele si rădăcina de păstârnac. Conopida decongelată se scurge şi se pune la călit în ulei încins. Se adaugă şi ardeiul tă­iat şi se lasă cât să se înmoaie.

Intr-o cratiţă se pune fasolea fiartă cu morcovii, se adau­gă conopida, ardeiul, sarea, piperul şi 2-3 linguri de zeamă în care a fiert fasolea. Se lasă pe foc un clocot-două.

Fasole cu legume

Fasole_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.