Fasole boabe cu ciuperci

Printeaza

O reteta savuroasa de Fasole boabe cu ciuperci din: carne tocata de porc, ceapa, ulei, supa de oase, ardei iute, fasole, ciuperci, pasta de rosii, sare si piper.

Ingrediente:Fasole_boabe_cu_ciuperci

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 200-300 ml supa de oase
  • 1 ardei iute
  • 400 g fasole alba sau rosie (conserva)
  • 150 g ciuperci
  • 80 g pasta de rosii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui ceapa tocată la călit şi o laşi până devine sti­cloasă, dupa care adaugi carnea tocata si amesteci pana ce carnea devine albicioasă. Adaugi pasta de roşii, supa de oase şi laşi să mai fiarbă 1-2 ore.

Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi şi ardei iute mărunţit şi din când în când amesteci.

Când carnea este aproape fiartă, pui feliile de ciuperci şi conserva de fasole şi mai laşi să fiarbă 10- 15 minute.

Când este gata, presari pe deasupra leustean tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.