Fasole alba la cuptor

Printeaza

Pune fasolea în apă fierbinte, spre a putea scoate uşor coaja boabelor. Şterge-le cu un şervet şi pune-le la cuptor, spre a se rumeni. Pune apoi fasolea să fiarbă în destulă apă şi acoperă oala.

Când apa s-a evaporat, toarnă boabele într-o cratiţă şi sfârşeşte coacerea în cuptor, domol. Această fasole n-are nevoie nici de sare, nici de unt.

Fasole alba la cuptor

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.