Farfalle cu ciuperci

Printeaza

O reteta de farfalle cu ciuperci din: paste farfalle, ciuperci, ulei de masline, bacon, ceapa rosie, vin alb, patrunjel, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Farfalle cu ciuperci

  • • 500 g paste farfalle
  • 250 g ciuperci Champignon
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 180 g bacon feliat
  • 2 cepe roşii mici
  • 2 linguri vin alb
  • 1 legătură pătrunjel, curăţat şi tocat
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se curăţă ciuper­cile şi se prăjesc fără adaos de grăsime. Se scot ciupercile din tigaie şi se toarnă 1 lingură de ulei; se prăjeşte baconul tăiat cuburi şi se adaugă în final ceapa tăiată felii. Se adaugă şi ciupercile şi se stinge cu vin; se sărează şi se piperează.

Se lasă să fiarbă înăbuşit cca 5 min. Se adaugă în vas pastele fierte şi scurse şi se încălzesc împreună; se amestecă şi se servesc presărate cu pătrunjel şi parme­zan.

Farfalle cu ciuperci

Farfalle cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.