Farfalle cu ciuperci si rucola

Printeaza

Farfalle cu ciuperci si rucola din: farfalle, sos, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, smantana, frunze de rucola, cimbru verde, sare, piper.

Ingrediente:Farfalle_cu_ciuperci_si_rucola

  • 500 g farfalle
  • sos
  • 60 g unt
  • o lingurita de ulei de masline
  • o ceapa mica tocata
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 ciuperci champignon feliate
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • cateva frunze de rucola
  • cateva fire de cimbru verde
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. Se scurg şi se trec pe sub jetul de apă rece, pentru a opri procesul de fierbere. Intre timp, încingeţi untul într-o tigaie. Sotati ceapa, usturoiul şi ciupercile feliate timp de 2 – 3 minute.

Turnaţi apoi smântână, sare şi piper, 2 linguri de sos, un fir de cimbru şi lă­saţi la foc mic până se îngroaşă sosul. Când e gata, se toarnă peste paste şi se garniseşte cu frunze de rucola.

Farfalle cu ciuperci si rucola

Farfalle_cu_ciuperci_si_rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.