Farfale de pastarnac

Printeaza

Farfale de pastarnac

Ingrediente:Farfale de pastarnac

  • 450 g pastarnac, taiat felii
  • 1 lingura iaurt
  • 25 g unt
  • 1 ou batut
  • 125 g pesmet
  • 1+1/2 lingurita curry
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Se fierbe pastarnacul in apa clocotita cu putina sare timp de 15 minute. Se scurge si se zdrobeste.

Se adauga restul ingredientelor. Se da la frigider pana sa intareste.

Se fac 12 bulete din aluat. Se incinge uleiul si se prajesc circa 2-3 minute. Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.