Farfale de pastarnac cu iaurt

Printeaza

Farfale de pastarnac din: pastarnac, iaurt, unt, ou, pesmet, curry, ulei.

 

Ingrediente:Farfale de pastarnac cu iaurt

  • 450 g pastarnac taiat felii
  • 1 lingura iaurt
  • 25 g unt
  • 1 ou batut
  • 125 g pesmet
  • 1+1/2 lingurita curry
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se fierbe pastarnacul in apa clocotita cu putina sare timp de 15 minute.

Se scurge si se zdrobeste. Se adauga restul ingredientelor.

Se da la frigider pana sa intareste.

Se fac 12 bulete din aluat. Se incinge uleiul si se prajesc circa 2-3 minute.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Pastarnac cu sos de rosii

Pastarnac cu sos de rosii

Pastarnac cu sos de rosii din: pastarnac, suc de rosii, ulei, usturoi, sare, dafin. Ingrediente: 4 bucăţi de păstârnac 1 cană suc de roşii 2 linguri ulei 5 căţei de usturoi 2 linguriţe sare 1 foaie de dafin   Mod de preparare: Speli pastarnacul şi îi coci pe grătarul cup­torului, la foc mijlociu, până sunt […]

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac din: pastarnac, ulei, praf de curry, sare. Ingrediente: 4 rădăcini de păstârnac 500 ml ulei pentru prăjit 1 linguriţă praf de curry amestecat cu 2 linguriţe sare de mare   Mod de preparare: Se curăţă rădăcinile de păstârnac de coajă, apoi cu un cuţit econom se rad pe lungime felii subţiri de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.