Evantai de vinete

Printeaza

Evantai de vinete din: vinete, rosii, cascaval, usturoi, busuioc, patrunjel si sare.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • 300 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală vinetele şi taie-le în felii, pe lung, până la codiţă, însă fără s-o îndepărtezi.

Aşază feliile de vânătă pe farfurie, ca un evantai. în fiecare pliu format, pune câte o felie de roşie, iar o jumătate de oră.

Presară sare şi usturoi tocat (fie înainte, fie după ce le scoţi din cuptor).

Decorează cu pătrunjel şi busuioc proaspăt.

Evantai de vinete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.