Escalop

Printeaza

O reteta delicioasa de escalop din: carne de vaca, oua, faina, pesmet, lamaie, unt, pasta de peste, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Escalop

  • 6 felii carne vacă
  • 4 ouă
  • 5 linguri faină
  • 150 g pesmet
  • 3 lămâi
  • 150 g unt
  • 2 tuburi pastă de peşte
  • pătrunjel verde
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Sc bate bine carnca, tăiată bucăţi, se sărează şi se piperează. Se trec prin făină, ou bătut şi pesmet şi sc prăjesc pc ambele feţe, la foc iute, în unt bine încins. Se ung când sunt gata cu unt şi cu pastă de peşte şi se presară deasupra pătrunjelul tocat fin. Sc serveşte cu felii de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.