Escalop de pui cu maioneza si rosii deshidratate

Printeaza

O reteta de Escalop de pui cu maioneza si rosii deshidratate din: piept de pui, parmezan, sare cu aroma de usturoi, tarhon, pesmet, ou, lapte, ulei, maioneza, pasta de rosii deshidratate, ciabatta, salata asortata si ridichi.

Ingrediente:Escalop de pui cu maioneza si rosii deshidratate

  • 1 piept de pui
  • 25 g parmezan, razuit
  • un praf de sare cu aroma de usturoi
  • cateva frunze de tarhon, tocate
  • 50 g pesmet
  • 1 ou batut cu 1 lingura lapte
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri pasta de rosii deshidratate
  • 1/2 paine ciabatta, taiata in doua
  • salata asortata, pentru servit
  • 80 g ridichi, taiate felii

 

Mod de preparare:

taie pieptul de pui in doua felii subtiri si aplatizeaza-le cu ajutorul ciocanului de lemn, ca pentru snitel. Combina parmezanul, sarea aromata, tarhonul si pesmetul si adauga piper.

Da escalopul prin oul batut si apoi prin amesteul de pesmet; repeta procedeul pentru a dubla crusta.

Prajeste in uleiul incins, 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand se rumenesc si se patrund. Amesteca maioneza cu pasta de rosii deshidratate, unge painea cu acest amestec si apoi asaza deasupra escalopul. Serveste cu salata.

Escalop de pui cu maioneza si rosii deshidratate

Escalop de pui cu maioneza si rosii deshidratate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.