Escalop la cuptor

Printeaza

Escalop la cuptor

Ingrediente:Escalop la cuptor

  • 6 felii mari de muschi de vita
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 50g unt
  • 6 felii de costita
  • 100g cascaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bate feliile de muschi cu ciocanul de snitele pâna când se subtiaza uniform, apoi condimenteaza-le cu sare si piper.

Treci fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet si prajeste-o în unt, pe ambele parti. Asaza feliile prajite întro tava unsa cu unt si pe fiecare bucata de carne pune câte o felie de costita sau sunca.

Peste acestea rade cascavalul si poti sa torni si ou batut daca a mai ramas. Pune tava la cuptor pentru 20 – 30 de minute.

Se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.